shuffle
Login
Închide
One Piece
#1 Spotlight
One Piece
Înainte de a fi executat, Regele Pirat Gold Roger a dezvăluit că a ascuns comoara One Piece undeva pe Marele Curs. Acum, o mulţime de piraţi caută această comoară legendară pentru a căpăta titlul de Rege al Piraţilor. Unul dintre ei, Monkey D. Luffy, e un băiat care a mâncat Fructul Diavolului şi a căpătat puteri de cauciuc. Acum el şi echipajul său pleacă în căutarea artefactului One Piece, luptându-se cu duşmani şi făcându-şi noi prieteni.
Misterele lui Miss Mallard
#2 Spotlight
Misterele lui Miss Mallard
#3 Spotlight
Hanma Baki: Son of Ogre - sezonul 1
#4 Spotlight
Boku no Hero Academia - sezonul 1
FullMetal Alchemist Brotherhood
#5 Spotlight
FullMetal Alchemist Brotherhood
După ce suferă traume fizice, frații Edward și Alphonse se luptă cu forțe malefice pentru a încerca să-și recapete corpurile în acest anime cu elemente supranaturale.
Pokémon: Filmul 10 - Giratina și Războinicul Văzduhului
#6 Spotlight
Pokémon: Filmul 10 - Giratina și Războinicul Văzduhului
Când un nou Pokemon amenință să creeze noi dimensiuni paralele, responsabilitatea îi revine lui Ash Ketchum și prietenilor săi ca să-l oprească pe acesta din a-și folosi puterile în scopuri rele.
#7 Spotlight
Tokyo Revengers: Tenjiku-hen
Al treilea sezon din Tokyo Revengers
#8 Spotlight
Kaijuu No. 8
Într-o lume afectată de creaturi cunoscute sub numele de Kaiju, Kafka Hibino a aspirat să se înroleze în Forța de Apărare. El face o promisiune că se va înrola cu prietena lui din copilărie, Mina Ashiro. În curând, viața îi ia în moduri separate. În timp ce era angajat la curățenie după luptele Kaiju, Kafka îl întâlnește pe Reno Ichikawa. Hotărârea lui Reno de a se alătura Forței de Apărare îi trezește din nou promisiunea lui Kafka de a se alătura Minei și de a proteja omenirea.
Naruto
#9 Spotlight
Naruto
Cu 12 ani înainte de începutul poveştii, o creatură mistică, Demonul Vulpe cu Nouă Cozi, a atacat satul Konoha, omorând mulţi shinobi. Pentru a o opri, liderul satului, al Patrulea Hokage, şi-a sacrificat viaţa şi a sigilat Vulpea în interiorul lui Naruto pe vremea când era doar un nou-născut. Din cauza acestui lucru, el a avut o copilărie crudă şi singuratică deoarece sătenii vedeau doar Vulpea când îl priveau, şi se temeau de el. Visul lui este să devină Hokage, lider al satului, pentru a câştiga încrederea şi respectul sătenilor.
#10 Spotlight
Curaj, câinele cel fricos - sezonul 1
Curaj, câinele cel fricos se învârte în jurul lui Curaj, un câine mic și roz, care, în ciuda numelui său, îi este frică chiar și de cele mai banale lucruri. Sperieturile sale sunt, totuși, în mod normal justificate, întrucât el, Muriel și Eustache sunt constant atacați de (sau dau de) diferiți monștriextratereștri, ticăloși, blestemeexperimente, dezastre naturale și alte forme de pericol pe care Curaj trebuie să le înfrunte.
Tendințe

Countdown

Universul Anime does not store any files on our server, we only linked to the media which is hosted on 3rd party services.

© Universul Anime | © UniversulAnime 2019-2023. Proudly presented by Griffith, Spike & Simpăl

error: 🤔 Hopa, ce vrei să faci? 😟