Romantic Killer – Official Poster
Sinopsis

Povestea urmărește reacțiile amuzante ale lui Anzu, deloc tipice pentru o eroină clasică, în timp ce fata încearcă să evite capcanele romantice întinse de Riri ca să-și redobândească hobby-urile pe care le iubește atât de mult. Aceste capcane romantice puse de Riri în calea lui Anzu par desprinse din paginile unei manga pentru fete și iau forma a trei tineri atrăgători: Tsukasa, băiatul perfect de la școală, Junta, un prieten sportiv din copilărie, care o iubește, și Hijiri, un tip bogat, dar uneori destul de rece. Oare va reuși Anzu să reziste farmecelor lor?!

Manga Romantic Killer semnată de Wataru Momose și publicată în Shonen Jump de către Shueisha a fost adaptată pentru un serial anime care va avea premiera internațională joi, 27 octombrie, doar pe Netflix!

Romantic Killer spune povestea lui Anzu Hoshino, o liceană pe care nu o interesează dragostea și care își petrece timpul înconjurată de jocuri, ciocolată și o pisică pe care o adoră și care îi este alături din copilărie. Ea se bucură de această viață liniștită până când, într-o zi, toate hobby-urile ei sunt confiscate de vrăjitoarea Riri, care vrea să o facă să se îndrăgostească!

Iată câteva detalii despre distribuție și producție :

Manga originală de Wataru Momose (benzile desenate Jump de la Shueisha)

Regia: Kazuya Ichikawa

Coloana sonoră: Sayuri Oba

Scenariul: Sayuri Oba, Hiroko Fukuda

Designul personajelor: Arisa Matsuura

Muzica: Ryo Kawasaki, Tomoyuki Kono

Producție animație: domerica

Piesa de început: YURiKA

Producția: Netflix

Distribuție:

Anzu Hoshino: Rie Takahashi/Riri: Mikako Komatsu/Tsukasa Kazuki: Yuichiro Umehara/Junta Hayami: Gakuto Kajiwara/Hijiri Koganei: Natsuki Hanae/Tsuchiya: Kenjiro Tsuda/Makoto: Hiro Shimono/Saki: Manaka Iwami

Poți viziona trailer-ul aici

Tu ce părere ai despre Romantic Killer? Ești nerăbdător să vezi această serie?

Loading